• Ponad 20 lat na rynku!
  • Ponad 15 000 produktów
  • Zamówienia złożone do godz. 12:00 realizowane są tego samego dnia!
ANDERSON NEGELE

ANDERSON NEGELE

Czujnik poziomu do hyrostatycznego pomiaru w przemyśle spożywczym

Serie LAR-361, -761

  • Hydrostatyczny pomiar poziomu
  • Odporność na kondensację przez hermetycznie zamknięte ogniwo pomiarowe
  • Temperatura procesowa do 130°C
  • Membrana ze stali nierdzewnej 316L
  • Wbudowany przetwornik pomiarowy 4...20 mA

Opis produktu

W naszej ofercie posiadamy wysokiej jakości czujniki poziomu marki Andersona-Negele, która spełnia najwyższe wymagania technologii procesowej.

Produkty Anderson-Negele są wytwarzane zgodnie z koncepcją "Hygienic by Design" (ang. Higieniczność przez zaprojektowanie), co znajduje odzwierciedlenie w specjalnych adapterach procesowych CLEANadapt i unikalnym wzornictwie.

Warianty produktu

Artykuły Połączenie procesowe
higieniczny gwint G 1 " do CLEANadapt
Tri-clamp 1½", 2" / DIN11851 / DRD 65 / SMS 38 / E+H EHS /EHL / HPV

Wybrany wariant produktu

LAR-361

Specyfikacja techniczna

Dopuszczenia 3-A, FDA
Koniec zakresu kompensacji temperaturowej 120 °C
Materiał części stykających się z medium Stal nierdzewna 316L
Materiał obudowy czujnika Stal nierdzewna 1.4305
Materiał podłączenia Stal nierdzewna 316L
Max. temperatura medium 130 °C
Min. temperatura medium -20 °C
Napięcie zasilania DC max. 40 V DC
Napięcie zasilania DC min. 12 V DC
Odporność na temperaturę CIP/SIP: 140°C przez max 30 min
Początek zakresu kompensacji temperaturowej -20 °C
Podłączenie Obudowa ze stali nierdzewnej, Ø 65 mm
Połączenie procesowe higieniczny gwint G 1 " do CLEANadapt
Powtarzalność <0,075% pełnej skali
Signał wyjściowy 4-20 mA
Stopień ochrony IP IP67, IP69K
Wykończenie powierzchni 0,4 µm Ra
Zakres pomiarowy 0 ... 4,0 bar
Zakres zastosowania Żywność
Wsparcie techniczne
Marcin Michalski

Product specialist
 PNEUMATYKA

+48 667 900 066

Wyślij e-mail

Wsparcie Klienta

Jeśli potrzebujesz pomocy skontaktuj się z nami:

22 863 27 22

Wyślij e-mail